entry_cta_actueel

Actueel

Op deze pagina kun je terecht voor actuele informatie omtrent de Belastingdienst, handige tips & tricks en slimme weetjes waar jij je voordeel mee kunt doen. Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op, we helpen je graag met het behalen van jouw doelen!

Verkiezing sterkste schakel

Wij zijn prijswinnaar in de verkiezing voor de Sterkste Schakel, de verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid.

> Lees meer

Personal Trainer? Bereken het juiste BTW-tarief…

Op basis van de laatste jurisprudentie is er een duidelijker standpunt ingenomen over het toepassen van 9% BTW bij Personal Training.

> Lees meer

BTW-bedrag berekenen? Zo werkt dat!

In de praktijk komt het vaak voor dat de BTW-bedragen niet helemaal kloppen, wanneer facturen niet automatisch zijn gegenereerd door factuur- of administratie software.

> Lees meer

Wijzing van het btw-tarief. Hoe werkt het?

Soms vindt er een wijziging plaats in een btw-tarief. Dit kan een tijdelijke wijziging zijn, zoals bijvoorbeeld een crisismaatregel.

> Lees meer

Meewerkend partner? Ook kinderopvangtoeslag!

Een aantal jaar geleden is de wet- en regelgeving rondom de kinderopvangtoeslag aangepast. Naast de eerder bekende voorwaarden, wordt er gekeken naar het aantal uren dat de minst werkende (fiscaal) partner werkt.

> Lees meer

Stel een vraag!