Algemeen

Entry is specialist in ondernemen. Wij bieden een totaaloplossing voor de organisatorische kant van ondernemen. Dit hebben wij ingedeeld in 4 verschillende onderdelen.

  • Administratie & Controle – Alle administratieve werkzaamheden kunnen bij ons worden ondergebracht: van bonnetje tot en met accountantscontrole en deponeren jaarstukken.
  • Belastingen & Fiscaal advies – Wij verzorgen alle mogelijke aangiften, waaronder Omzetbelasting (BTW), Inkomstenbelasting (particulier en winst), Vennootschapsbelasting, Dividendbelasting, Loonbelasting, etc. Daarnaast geven wij advies over fiscale regelgeving en helpen u bij bijvoorbeeld een boekencontrole van de Belastingdienst.
  • Bedrijfsadvies – Entry beschikt over bedrijfskundige kennis. Hiermee helpen wij met het organiseren van uw bedrijf op het gebied van alle denkbare bedrijfsprocessen en persoonlijke effectiviteit.
  • Concept ontwikkeling – Alle administratieve, fiscale en bedrijfskundige kennis komt bij elkaar op het gebied van concept ontwikkeling. Hier worden strategische keuzes verder uitgewerkt, zoals het maken van een bedrijfsplan of financieringsplan bij een te starten onderneming, maar ook bij het reorganiseren van uw bedrijf of het lanceren van een nieuw product.

Stel een vraag!