Dit zijn wij:

We weten als geen ander dat er heel wat meer bij het starten van een onderneming komt kijken dan je misschien denkt. Het fundament van een onderneming moet stevig zijn en alle zaken moeten foutloos en soepel geregeld worden. We leren jou en jouw onderneming graag kennen voordat we aan de slag gaan. Bij Entry kunnen we je helpen met het regelen, inzichtelijk maken en beheersbaar houden van alle organisatorische aspecten van jouw onderneming.

All-round

Heb je hulp nodig met het inzichtelijk maken en houden van de boekhouding of heb je helemaal geen zin om alles zelf te regelen en bij te houden? Ons team bestaat uit mensen met kennis van de bedrijfskundige, organisatorische, financiële en fiscale kant van ondernemen. Wij kunnen de organisatorische kant van jouw onderneming ondersteunen, zodat jij je kunt focussen op jouw onderneming.

Investeerders

Wij investeren graag in de toekomst; in die van ons, maar zeker ook in die van jouw onderneming. Met onze bedrijfskundige expertise helpen we je om de volgende stap te zetten. We zijn flexibel en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsvoering en kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden voor jouw onderneming.

Toegankelijk

Entry betekent toegang: toegang tot nieuwe markten, een effectievere organisatie en succes. We zijn ervan overtuigd dat we je met onze liefde voor het ondernemerschap kunnen helpen met het behalen van succes. We hebben een passie voor ondernemen, zijn creatief en hebben een aangeboren drang om ondernemers te helpen hun bedrijf te laten groeien. Onze betrokkenheid maakt wel degelijk een verschil!

Partners

Bij Entry zijn we gespecialiseerd in Administratie, Belastingadvies, Bedrijfskundig advies en Concept Ontwikkeling. Soms komt het voor dat er een behoefte is voor aanvullende diensten. Dit kunnen wij realiseren door onze nauwe samenwerking met partners in verschillende vakgebieden. Op deze manier kunnen veel handelingen gewoon via ons kantoor uitgevoerd worden en heb je maar één aanspreekpunt.

Op dit moment werken wij samen met partners op het gebied van:

  • Accountancy en Fiscalisten
  • Incassobureau en Juridische Dienstverlening
  • Lichamelijke Gezondheid van uzelf of uw personeel (Personal Training)
  • Persoonlijke Ontwikkeling (Coaching, NLP)
  • Grafisch Ontwerp & Drukwerk
  • Webdesign en Online Marketing

 

Stel een vraag!