MVO

Bij Entry zijn we ervan overtuigd dat wie goed doet goed ontmoet. We zijn erg begaan met de wereld waarin we leven en dragen graag een steentje bij aan de toekomst hiervan. Dit doen wij op de volgende manieren:

Amsterdam City Swim 2017

Dit jaar zijn we sponsor van Wim, deelnemer aan de Amsterdam City Swim 2017. De Amsterdam City Swim heeft als doel aandacht te krijgen voor de ziekte ALS en om geld op te halen voor onderzoek naar deze ernstige ziekte.

> Lees meer

Groene stroom en afvalscheiding

Bij ons op kantoor maken wij enkel gebruik van groene stroom en groen gas. Hiermee dragen wij bij aan een mindere belasting van de planeet, omdat deze energie uitsluitend op duurzame manieren wordt opgewekt.

> Lees meer

Toners voor de cliniclowns

We gebruiken onze printer op een milieuvriendelijke en bewuste manier. Bij Entry houden we het papierverbruik zo laag mogelijk. Dit kunnen wij realiseren omdat wij een groot deel van onze communicatie gedigitaliseerd hebben.

> Lees meer

Saksham 2013

We hebben een financiƫle bijdrage gedaan aan plan Saksham van Plan Nederland in samenwerking met de hogeschool Leiden. Leerlingen van de hogeschool Leiden hebben geld ingezameld voor dit project.

> Lees meer

Roparun 2012

In 2012 waren we sponsor van de Roparun. De Roparun is een jaarlijkse estafetteloop van meer dan 500 kilometer, welke start in Parijs of Hamburg en eindigt in Rotterdam.

> Lees meer

Red Challenge 2011

Op 6 november 2011 liep Robert samen met een vriend de New York City Marathon waarbij ze geld hebben ingezameld voor de stichting Spieren voor Spieren. Dit is een stichting die zich inzet voor kinderen met een spierziekte.

> Lees meer

Stel een vraag!