< Terug naar Concept ontwikkeling

Een onderneming opzetten

Het starten van een bedrijf is een belangrijke stap in je leven. De keuze om zelfstandig te worden is de eerste in een lange reeks strategische beslissingen die horen bij het proces dat elke ondernemer moet doorlopen. Het maken van een bedrijfsplan is essentieel om jouw doelen te bereiken.

Het bedrijfsplan realiseren
Het maken van een bedrijfsplan, of ondernemingsplan, is iets wat je in eerste instantie zelf moet doen. Dit moet je zelf oppakken, omdat niemand meer weet van jouw plannen en visie voor jouw onderneming dan jij. Vanzelfsprekend kunnen we je bij Entry helpen met het concreet maken en juist formuleren van jouw plannen en visie en het doorrekenen van de financiƫle paragraaf. Het maakt ons niet uit of jouw bedrijfsplan er mooi uit ziet; het is de inhoud die telt, de rest regelen wij voor je. Wij zorgen dat alles op een overzichtelijke manier op een rijtje gezet wordt en duidelijk overbrengt wat de identiteit van jouw onderneming is.

We beginnen altijd met de vraag om jouw plannen zo beknopt mogelijk op papier te zetten. Op deze manier kom je steeds dichter bij de kern van jouw onderneming, waarna wij je een aantal denkmodellen bieden. Deze denkmodellen vergemakkelijken het proces van keuzes maken voor jouw toekomstige onderneming, omdat je heldere en korte vragen voorgelegd krijgt waardoor je een steeds beter beeld van jouw ideale onderneming zult krijgen. Hieruit zullen we je bijstaan in het verder ontwikkelen van het concept. Tijdens het opstellen van het bedrijfsplan en na het starten van jouw onderneming zullen wij natuurlijk altijd voor je klaar staan om je door middel van bedrijfskundig en strategisch advies te helpen met de bedrijfsvoering. Na het afronden van het bedrijfsplan kun je iedereen overtuigen van jouw onderneming en zal het vinden van een eventuele financiƫle partner een stuk eenvoudiger zijn.

Natuurlijk richten we ons bij het ontwikkelen van concepten niet alleen op startende ondernemers. Heb je een bestaande onderneming met een sterk fundament? Dan analyseren we graag samen met jou wat de kansen voor de toekomst zijn. Ook als je een nieuw idee hebt dat je wilt implementeren binnen jouw bestaande onderneming helpen we je graag.

Stel een vraag!