< Terug naar Administratie

Administratie

Zoals we al eerder uitgelegd hebben kun je zelf kiezen in hoeverre je jouw boekhouding uitbesteedt. Er zijn hierin een aantal opties:

Laat ons het doen
Wil je liever helemaal niet omkijken naar de boekhouding en je gewoon kunnen focussen op jouw onderneming? Dan is het volledig uitbesteden van de boekhouding de perfecte oplossing! Je levert de administratie digitaal aan of loopt bij ons binnen om de administratie bij ons af te geven. We zorgen ervoor dat gedurende het jaar de administratie op jouw persoonlijke omgeving binnen Exact Online verwerkt wordt en geven je inzicht in de administratie via het dashboard van Visionplanner. Zo valt er bij jou een last van je schouders en zorgen wij voor een gestructureerde en inzichtelijke administratie!

We doen het samen
Ben je handig met de computer, smartphone en maak je gebruik van administratiesoftware? Wanneer je de administratie gedeeltelijk aan Entry uitbesteedt zorg je ervoor dat de gegevens zo goed en volledig mogelijk geregistreerd worden in jouw administratiesoftware. Vervolgens controleren wij de ingevoerde gegevens en geven we je feedback hierop, waarna je de administratie direct weer terugkrijgt. Zo weet jij zeker dat jouw administratie 100% klopt en kun je je zonder zorgen focussen op het ondernemerschap. Een voorwaarde hierin is wel dat je enige kennis moet hebben van het registreren van gegevens. Advies of hulp nodig? Geen probleem, we staan je bij waar nodig. We brengen graag kennis over en kunnen adviseren over de inrichting van jouw administratie.

Stel een vraag!